Reachgroup | VI TROR PÅ
14913
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14913,page-child,parent-pageid-15484,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

GLÄDJE, ENERGI OCH FRIHET

Reach Groups ambition är att ge mervärde och själ till både affären och juridiken. Vi hjälper våra kunder att nå sina mål genom att vara relevanta, ha helhetsperspektiv och jobbar verksamhetsnära. Vi gör detta med glädje, energi och frihet – våra värdeord som präglar vårt arbetssätt och approach.

Glädje

Att känna glädje i vårt dagliga arbete och nätverkande är otroligt viktigt för oss. Lust och glädje är ett nödvändigt inslag för att utvecklas och trivas i sin arbetsroll.

Energi

Rörelse och fysisk aktivitet ger energi. Vi på Reach Group kombinerar gärna nätverkande och diskussioner med promenader för att ge energi både till kropp och knopp.

Frihet

Juristkonsultrollen behöver inte vara svår och begränsande. Frihet för oss är variation och enkelhet. Att kunna pendla mellan strategi och detaljer och vara relevanta för kund, verksamhet och affär.

X