Reachgroup | Integritetspolicy
15598
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15598,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Integritetspolicy

Reach Groups integritetspolicy

Din personliga integritet är av högsta prioritet för oss och vi vill att du som medlem hos Reach Group ska känna dig trygg med hur vi hanterar din personliga information. Här kan du läsa om vilka rättigheter du har och hur vi använder oss av dina personuppgifter.

 

Vad som behandlas

Vi behandlar ditt namn, din adress, ditt telefonnummer och din e-mailadress.

Vi samlar endast in de personuppgifter som du själv uppger när du gör en intresseanmälan för eller blir medlem i Reach Groups nätverk, eller köper något av oss.

 

Ändamål med behandling

Vi behandlar dina personuppgifter för att administrera ditt medlemskap i våra nätverk och anmälningar till nätverksträffar och informationsutskick.

Reach Group delar endast dina personuppgifter inom nätverket och när detta är ett lagkrav eller i övrigt då det är tillåtet enligt lag.

 

Lagringstider

Intresseanmälan eller ansökan i våra nätverk

Dina uppgifter sparas så länge du är med i nätverket och två år därefter.

Medlem i våra nätverk

Vi har rättslig skyldighet att spara dina bokförda transaktioner i sju år.

 

Dina rättigheter

Om du inte vill ha våra mail kan du alltid avregistrera dig genom att skicka ett mail till info@reachgroup.se med den mail som du registrerat dig.

Du har också rätt att skriftligen begära ut information om de personuppgifter vi har om dig – ett så kallat registerutdrag. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter om det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda skulder.

 

Ansvariga

Spendilaw AB (559055–8887), Jenny W Kallerman AB (556992–6990) och Vester Legal Consulting AB (556929–8333) är gemensamt personuppgiftsansvariga för de personuppgifter som inhämtas och behandlas av Reach Group.

 

Frågor

Har du frågor om hur vi hanterar dina uppgifter, varmt välkommen att kontakta oss på info@reachgroup.se

X